Η Ποδηλατοβόλτα μας απο το Καμάρι στον Μονόλιθο Σαντορίνης 26/5/2019 !




Μεγάλη η συμμετοχή των Ποδηλατών στην χθεσινή ποδηλατάδα στο νησί μας. Υπέροχη ηλιόλουστη  μέρα την Κυριακή μέρα των εκλογών αλλά και επανεκκίνησης του www.cyclingsantorini.gr  με τις ποδηλατοβόλτες στο νησί της Σαντορίνης .
Μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες αλλά και μελλοντικοί επαγγελματίες ποδηλάτες έδωσαν το παρόν από το Καμάρι έως και την παραλία του Καρτεράδου.
Η ποδηλασία είναι και αυτή ένα άθλημα με ανερχόμενη ανοδική τάση.
Άλλοι χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άλλοι ως μέσο ψυχαγωγίας, και άλλοι ως μέσο άθλησης για να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι το απολαμβάνουν και μέσα από αυτό βελτιώνουν την σωματική, την ψυχική, αλλά και την πνευματική τους κατάσταση και συμβάλει στην γενική ευεξία τους.


Από την ποδηλατοβόλτα της  ημέρας αυτής, αλλά και το μήνυμα που βγαίνει για το νησί της Σαντορίνης, είναι η απαραίτητη δημιουργία ποδηλατοδρόμων, αλλά και την δημιουργία πεζοδρομίων σε  όλους τους δρόμους του νησιού, αφού καθημερινά βλέπουμε πολυάριθμοι επισκέπτες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι του νησιού να διέρχονται με κάθε κίνδυνο το κορεσμένο οδικό δίκτυο της πανέμορφης Σαντορίνης.
Οι ποδηλάτες διεκδικούν την δημιουργία ανοικτού ποδηλατοδρομίου στο νησί. Το ποδηλατοδρόμιο θα αναπτύξει το άθλημα, θα προσφέρει ασφάλεια ,θα διαφημίσει σε άλλο επίπεδο την Σαντορίνη και θα καταστήσει το νησί πόλο έλξης μεγάλων παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικών διοργανώσεων
Είναι έργο που θα συμβάλλει  σημαντικά στην αναβάθμιση του εναλλακτικού τουρισμού του τόπου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr