OPEN MOUNTAIN BIKE RACE


Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποδέχεται τους παρόντες κανονισμούς τέλεσης του αγώνα, οφείλει να τους σεβαστεί και να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοεί ότι θα ποδηλατήσει σε ορεινό περιβάλλον, με δύσβατο έδαφος και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή την συγκεκριμένη ημέρα.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ
Δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών. Η ηλικία των 18 ετών πρέπει να είναι συμπληρωμένη την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ
Το MOUZAKI MOUNTAIN BIKE OPEN RACE θα γίνει την 8 Ιουλίου 2012. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.00 π.μ. από τη περιοχή της Διοργάνωσης.
http://g.co/maps/cgu87
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή του αγώνα ακολουθεί μονοπάτια και χωματόδρομους και είναι σηματοδοτημένη. Το μήκος της διαδρομής είναι 40 χιλιόμετρα για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες.
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/186520951

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
-Ανδρών (18-39)
-Ανδρών Βετεράνων (40+)
-Γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ
Το κόστος για όλες τις κατηγορίες ορίζεται στο ποσό των 10 ευρώ.
Κόστος Συμμετοχής 10 ευρώ για εγγραφές έως 25 Ιουνίου 2012.
Για εγγραφές μετά της 25 Ιουνίου 2012 έως 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα το κόστος συμμετοχής θα είναι 15 ευρώ.

Αίτηση συμμετοχής στο email: yianki1@yahoo.com
Στοιχεία Αίτησης:

• Ονοματεπώνυμο
• E-mail
• Τηλέφωνο
• Διεύθυνση διαμονής
• Ηλικία

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 058 / 780714-70
* θα πρέπει στην αιτιολογία της κατάθεσης να δηλώνεται οπωσδήποτε και το όνομα του καταθέτη (αθλητή).

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ
Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει σε εμφανές σημείο που ορίζει ο διοργανωτής, τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ
Κάθε αθλητής ο οποίος προσεγγίζεται από κάποιον γρηγορότερο αθλητή είναι υποχρεωμένος, εφόσον του ζητηθεί, να τραβηχτεί στην άκρη ώστε η προσπέραση του, να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.
ΒΟΗΘΕΙΑ
Απαγορεύεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια ή τεχνητή υποβοήθηση αθλητών μεταξύ τους καθώς και η χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη οποιουδήποτε υλικού κατά μήκος της διαδρομής.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ
Ο αγώνας έχει 3 σταθμούς υδροδοσίας.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Υπάρχουν σταθμοί ελέγχου, όπου σε κάποιους από αυτούς οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να καταγραφούν από τους κριτές. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος.
ΠΟΙΝΕΣ
Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού: Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής / Μη χρήση κράνους / Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας / Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου / Ρίψη απορριμμάτων / Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά / Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών. / Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ / Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου / Χρήση απαγορευμένων ή ναρκωτικών ουσιών / Εγκατάλειψη και μη ενημέρωση κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από τον αγώνα.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η οργάνωση επιτηρεί τις διαδρομές, όσο αυτό είναι δυνατό, για την αποφυγή οποιουδήποτε απρόοπτου και παρέχει ιατρική βοήθεια σε αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τη διαδρομή αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή λόγω ανωτέρας βίας.
ΕΠΑΘΛΑ
-Ανδρών Ανεξαρτήτως ηλικίας

1ος ΚΥΠΕΛΛΟ + 200 ευρώ
2ος ΜΕΤΑΛΛΙΟ + 150 ευρώ
3ος ΜΕΤΑΛΛΙΟ + 100 ευρώ

-Γυναικών Ανεξαρτήτως ηλικίας
1η ΚΥΠΕΛΛΟ + 200 ευρώ
2η ΜΕΤΑΛΛΙΟ + 150 ευρώ
3η ΜΕΤΑΛΛΙΟ + 100 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η ποδηλασία εκτός δρόμου (ΜΤΒ) σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους. Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη σε ότι αφορά την σωματική του ακεραιότητα αλλά και τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/186520951

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr