Ποδηλατάδα στην Σαντορίνη, Από τον Πύργο στα Φηρά, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013Ο Αθλητικός ποδηλατικός όμιλος Σαντορίνης (Α.Π.Ο.Σ) , καλεί όλα τα μέλη του και τους ποδηλάτες της Σαντορίνης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  2013 και ώρα 12,00μμ στην κεντρική πλατεία του Πύργου για μια ακόμη ποδηλατάδα από τον Πύργο  στα Φηρά. Βέβαια όπως πάντα θα πρέπει να έχουμε μαζί μας το κράνος το παγούρι με το νερό, και φυσικά την φωτογραφική μας μηχανή! Προσοχή δεν κάνουμε αγώνες! πάμε σιγά- σιγά ,περιμένοντας ο ένας τον άλλο!
Θα ξεκινήσουμε από την πλατεία του Πύργου   και αφού ποδηλατήσουμε τον περιφερειακό δρόμο του χωριού , θαυμάζοντας την θέα από το Καμάρι έως τα Φηρά,   θα περάσουμε  για μια στάση από το οινοποιείο Santo Wines  για να απολαύσουμε την ομορφιά της καλντέρας και μετά ακολουθώντας την ευθεία των Φηρών αφού περάσουμε από την Μητρόπολη και την κεντρική πλατεία του νησιού θα καταλήξουμε στο τελεφερίκ έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο!
Εκεί ο Α.Π.Ο.Σ ετοίμασε μια μικρή έκπληξη για τους ποδηλάτες, όλοι μαζί θα επισκεφτούμε το Cafe Character!!!!!!!!!!!!!!! http://www.character.gr/index.php/en/  με θέα την Καλντέρα, όπου θα ποιούμε δωρεάν ότι θέλει η καρδιά μας, μια  ευγενική προσφορά του καταστήματος προς τους ποδηλάτες της Σαντορίνης!
Σας περιμένουμε!

Η διαδρομή δημοσιεύεται  στην ιστοσελίδα : http://www.bikemap.net/en/route/2352744-pirgos-fira/?newly_saved=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr