ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Ο Αθλητικός ποδηλατικός όμιλος Σαντορίνης (Α.Π.Ο.Σ) , καλεί όλα τα μέλη του και τους ποδηλάτες της Σαντορίνης την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12,00μμ μπροστά από την Μητρόπολη στα Φηρά, για μια ακόμη ποδηλατοβόλτα έως το τέλος της ευθείας των Φηρών.
Επειδή κατά την γνώμη μας η ευθεία των Φηρών δεν είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά αυτή την φορά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν  οι μικροί μας φίλοι.
Μην ξεχνάμε το κράνος και το παγούρι με το νερό.
Θα ξεκινήσουμε από την Μητρόπολη και αφού ποδηλατήσουμε στην πλατεία, θα βγούμε στην ευθεία των Φηρών και θα σταματήσουμε στην διασταύρωση για να θαυμάσουμε την ομορφιά της καλντέρας, μετά θα φτάσουμε μέχρι τον Άγιο Ανδρέα.  Στην επιστροφή θα περάσουμε από το κλειστό γυμναστήριο και θα επιστρέψουμε στα Φηρά.
Η διαδρομή δημοσιεύεται  στην ιστοσελίδα. 


Ποδηλατική διαδρομή 1910627 - powered by Bikemap 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr