Στην Αυστραλία με ποδήλατο!Πριν από έξι εβδομάδες έφθασε στην Αυστραλία ένα ζευγάρι Ελλήνων μαζί με την 5χρονη κορούλα τους. Μαζί τους έφεραν δυο ποδήλατα, σκηνές και τον εξοπλισμό ενός μικρού σπιτικού. Είναι ο Δημήτρης και η 'Αντα Μοσχονή, μαζί με την κορούλα τους Αφροδίτη που γυρίζουν την Αυστραλία με τα …ποδήλατά τους! Αυτό είναι το τέταρτο ταξίδι του ζευγαριού στην Αυστραλία αλλά το πρώτο με την κόρη τους.

Τις προηγούμενες φορές γνώρισαν μεγάλο μέρος της Αυστραλίας με τρένο, αυτοκίνητο αλλά και με πεζοπορίες ημερών. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να εξερευνήσουν ένα μεγάλο μέρος της χώρας με τα ποδήλατά τους. «Είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να απολαύσεις την φύση. Βλέπουμε εκπληκτικά τοπία και ζώα. Αναπνέουμε το άρωμα της και απολαμβάνουμε τον έναστρο ουρανό», λέει ο κ. Δημήτρης Μοσχονής.

Ο ίδιος λέει πως η κορούλα τους είναι «συνεργάσιμη και απολαμβάνει κάθε λεπτό» και συμπληρώνει: «Δυσάρεστες εκπλήξεις δεν υπάρχουν για την ώρα. Μόνο ευχάριστες». Η οικογένεια Μοσχονή έφθασε με ποδήλατο από τη Μελβούρνη στην Αδελαίδα αλλά θα συνεχίσει με αυτοκίνητο στο Σίδνεϊ «προκειμένου να προλάβουν να κάνουν Χριστούγεννα εκεί μαζί με φίλους».

Στη συνέχεια, πάλι με τα ποδήλατα θα συνεχίσουν βόρεια του Σίδνεϊ.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr