Ανακοίνωση για την Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία Της 8ης Μαΐου 2011 στην Σαντορίνη

Την Κυριακή, 08/05/2011 και ώρα 12:00μμ, θα συναντηθούμε στο Γήπεδο Καμαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η 4η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία από το Καμάρι στα Φηρά.
Ο Α.Π.Ο.Σ συμμετέχει στην Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία που θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις πόλεις της  Ελλάδος άλλα και στο νησί της Σαντορίνης.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί μικροί και μεγάλοι. Οι μικροί φίλοι μας θα ποδηλατήσουν έως τον Μονόλιθο και θα επιστέψουν πίσω στο Γήπεδο. Οι μεγάλοι φίλοι μας θα ποδηλατήσουν σύμφωνα με το χάρτη που δημοσιεύουμε στο side μας.
Να μην ξεχνάμε το κράνος και το παγούρι με το νερό!  
Η Ποδηλατοπορεία είναι  η κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο: μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής στις πόλεις μας, που θα βασίζεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τις μετακινήσεις. Το ποδήλατο, σε συνδυασμό φυσικά με τις συγκοινωνίες, μπορεί να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή. Η σημερινή κατάχρηση του αυτοκινήτου είναι αποδεδειγμένα καταστροφική τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Ως εκ τούτου κάθε πολιτική που συμβάλλει ή διατηρεί την κατάχρηση αυτή μας βρίσκει αντίθετους.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Δημόσιες συγκοινωνίες – ποδηλατοδρόμους – πεζόδρομους και στην Σαντορίνη -για να αναδείξουμε την Σαντορίνη ως ένα τόπο εναλλακτικού Τουρισμού!
Επειδή ποδηλατώντας η Σαντορίνη είναι Καλλίστη!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/5/11

    Μπράβο για όλες τις προσπάθειες σας.
    Αλλάξτε όμως το font στο site γιατί τα posts δεν διαβάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr