Γιατί πρέπει να επιλέξετε ηλεκτρικό ποδήλατο;



1. Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα σας
Τώρα είμαστε στον 21ο αιώνα, πρέπει να έχουμε επίγνωση των φυσικών πόρων μας και να προσπαθήσουμε να περιορίσουν τη χρήση τους. Τα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για το περιβάλλον μας και συμβάλλουν μαζικά στο αυξανόμενο πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Για τη μείωση των εκπομπών και την προστασία του περιβάλλοντός μας, πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας προς τις εναλλακτικές μεθόδους. Ηλεκτρικά ποδήλατα είναι μία από αυτές τις ευνοϊκές μεθόδους, όπως καυχώνται μηδενικές εκπομπές τεχνολογίας. Επιλέγοντας τον κύκλο και όχι το αυτοκίνητο θα συμβάλλουν προς ένα καθαρότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον.

2. Μειώστε το κόστος μεταφοράς σας

Το κόστος λειτουργίας ενός αυτοκινήτου υπερβαίνει κατά πολύ το κόστος της ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.
Η κατάσταση AA ότι:
Το κόστος λειτουργίας ενός αυτοκινήτου ανά μίλι (συμπεριλαμβανομένων και των καυσίμων, Ελαστικά, Υπηρεσία κόστος εργασίας, ανταλλακτικά, πάρκινγκ και διόδια) για το χαμηλότερο αυτοκίνητο μπάντα είναι 20.5c ανά μίλι.
Έτσι, όπως ο μέσος χιλιόμετρα είναι περίπου 8000 μίλια το χρόνο, θα κοστίσει ο μέσος μετακινούμενος  1.900 Euro ετησίως. Στη συνέχεια, πάνω από αυτό θα πρέπει να προστεθεί το κόστος της ασφάλισης, της φορολογίας, κατανομή συμπαίκτη του και τον υπολογισμό της ετήσιας απόσβεσης του αυτοκινήτου σας και τυχόν έξοδα χρηματοδότησης.
Ηλεκτρικά ποδήλατα από την άλλη πλευρά το κόστος 4-8 c για την πλήρη φόρτιση, αφήνοντας σας με μια τεράστια ετήσια εξοικονόμηση.


Καθώς και την εξοικονόμηση χρημάτων για τα καύσιμα, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα χρήματα για τις αμοιβές των μελών γυμναστήριο, όπως τα επίπεδα φυσικής κατάστασης σας θα αυξηθεί ουσιαστικά μόνο μέσω της ιππασίας το ποδήλατο.

3. Βελτίωση των επιπέδων της φυσικής σας κατάστασης

Ίσως να σκέφτεται ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν σας παρέχει μια πολύ καλή δουλειά, ως συνήθη ποδήλατα. Ωστόσο, το πλεονέκτημα των ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι ότι μπορείτε να χτίσετε τη φυσική σας σταδιακά. Καθώς τα επίπεδα φυσικής κατάστασης σας βελτιωθεί, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ηλεκτροκινητήρα, όπως και όταν σας αρέσει και πεντάλ σαν ένα κανονικό ποδήλατο. Μπορείτε να αποφασίσετε πόση προσπάθεια που θέλετε να βάλετε μέσα

Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια για να σας πάρει μέχρι την ταχύτητα, και στη συνέχεια μία φορά το ρυθμό που μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας πηγαίνει χωρίς τη βοήθεια του κινητήρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κινητήρα απλά για να σας βοηθήσει αναρρίχηση λόφων. Όλοι οι άνθρωποι δεν θα είναι σε θέση να οδηγούν με ένα πρότυπο ποδήλατο σε λόφους ή ιδιαίτερα το απολαύσετε. Ηλεκτρικά ποδήλατα κάνουν ποδήλατο προσιτή σε όλους.
Επιπλέον, όπως μπορείτε να ταξιδέψει γρηγορότερα από ό, τι σε ένα συμβατικό ποδήλατο, είστε πιο πιθανό να θέλουν να ταξιδέψουν πιο αποστάσεις. Κατά συνέπεια, οι μύες σας θα πρέπει να εργάζονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, την αύξηση της αντοχής σας.


4. Μπορείτε θα τον κύκλο περισσότερο με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο


Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μερικοί άνθρωποι μπορεί να ισχυρίζονται ότι ένα συμβατικό ποδήλατο ώθηση θα σας κρατήσει τεχνίτη. Το επιχείρημα αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε.
Πιστεύουμε ότι είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, όπως οι συνήθεις περιοριστικοί παράγοντες, όπως λόφους και αντιξοότητες δεν είναι πλέον εμπόδια. Με ένα συμβατικό ποδήλατο αυτοί οι παράγοντες αφήνουν την αίσθηση εξαντληθεί ποδηλάτη. Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο όμως, μπορείτε απλά ενεργοποιήσετε τη δύναμη και την αντιμετώπισή τους με ευκολία.
Για να προσθέσετε? Τα ποδήλατα είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση. Ως εκ τούτου, θα είναι πιο πρόθυμοι να λυκίσκου και γρήγορα βόλτα στο τοπικό κατάστημα ή να πάτε για ένα ποδήλατο βόλτα έξω στον καθαρό αέρα.

5. Μια μηχανοκίνητη μορφή της μεταφοράς, χωρίς πρόσθετα τέλη και γραφειοκρατία
Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ τα ηλεκτρικά ποδήλατα αντιμετωπίζονται ακριβώς το ίδιο με τα συμβατικά ποδήλατα. Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης δεν υποχρεούται να καταβάλει τέλη κυκλοφορίας, ασφάλισης ή φορούν κράνος.


6. Φτάνουν φρέσκα


Εάν οι μετακινήσεις στην εργασία τους, τότε δεν πρόκειται να θέλουν να φτάσουν όλα ζεστό και ιδρωμένος. Η χρήση του ηλεκτρικού κινητήρα σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερη προσπάθεια, που σημαίνει ότι θα εμφανιστούν στην εργασία εξακολουθεί να αισθάνεται φρέσκο.


7. Γρήγορη ταξίδια στην πόλη

Οι πόλεις γίνονται όλο και μεγαλύτερη συμφόρηση, την αύξηση του μέσου χρόνου μετακίνησης για τα οχήματα. Σε συμφόρηση πόλεις που ταξιδεύουν με ποδήλατο είναι πιο συχνά από ό, τι δεν ταχύτερα από το ταξίδι με το αυτοκίνητο. Ηλεκτρικά ποδήλατα μπορεί να διατηρήσει μια υψηλότερη μέση ταχύτητα από ό, τι μια τυπική ποδήλατο, αλλά και να επωφεληθούν από το ίδιο δίκτυο των εγκαταστάσεων του κύκλου.
Οι περισσότερες εσωτερικές διαδρομές της πόλης μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Ως εκ τούτου, είναι ένα αυτοκίνητο πραγματικά απαραίτητο;

8. Απολαύστε την ύπαιθρο

Έχουμε μιλήσει πολύ για τα οφέλη των ηλεκτρικών ποδηλάτων για τα άτομα? Αλλά υπάρχουν επίσης πολλά οφέλη για τους ποδηλάτες αναψυχής. Η βρετανική ύπαιθρο είναι ένα όμορφο μέρος, και ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε είναι με το ποδήλατο. Ωστόσο, μερικές φορές είναι δύσκολο να απολαύσετε πραγματικά όταν αγωνίζεται για να πάρει επάνω σε ένα λόφο ή μόνο σωματικά κουρασμένοι. Ηλεκτρικά ποδήλατα προσφέρουν μια πιο χαλαρή βόλτα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το τοπίο και τον καθαρό αέρα.

9. Συνεχίστε ποδηλασία σε μεγαλύτερη ηλικία

Δεδομένου ότι γερνάτε ποδηλασία γίνεται όλο και πιο δύσκολο και απαιτητικό, αναγκάζοντας πολλούς να το εγκαταλείψουν. Αυτό είναι κρίμα, όπως η ποδηλασία είναι μια μεγάλη μορφή της χαλάρωσης καθώς και την άσκηση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ηλεκτρικά ποδήλατα πάρει την πίεση από την ποδηλασία και συνεπώς είναι ιδανικά για τη γήρανση του πληθυσμού. Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο άνθρωποι μπορούν να μεταφέρουν την ποδηλασία μέχρι μεγαλύτερη ηλικία και να αντληθούν τα οφέλη από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr