Στο Πεκίνο Η Εθνική μας.


Το Πεκίνο είναι η επόμενη πρόκληση της εθνικής ομάδας πίστας ποδηλασίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάρει μέρος στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο, με στόχο αφενός να συγκεντρώσει βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και αφετέρου να πιστοποιήσει την αγωνιστική ανωτερότητά του, σε διεθνές επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Οι αγώνες στην πρωτεύουσα της Κίνας θα διεξαχθούν από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου 2011. Επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου της ελληνικής αποστολής είναι ο Γιάννης Καρυπίδης.
Ο Γιάννης Ταμουρίδης επιστρέφει στους μεγάλους αγώνες καθώς είχε απουσιάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κολομβίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο όμνιουμ και προσδοκά να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας αντιπάλους τους καλύτερους του κόσμου.Ο Χρήστος Βολικάκης μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του, στις αντίστοιχες διοργανώσεις σε Μελβούρνη και Κάλι, θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να δώσει βροντερό «παρών» στην Κίνα. 

Ο αδελφός του Ζαφείρης Βολικάκης, θα αγωνιστεί για ακόμη μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση, με σκοπό να βελτιώσει τις ατομικές επιδόσεις του στο αγώνισμα του σπρίντ. Πολύτιμες εμπειρίες θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει ο Ηλίας Κουρτέλης, συμμετέχοντας στο αγώνισμα του ομαδικού σπρίντ, μαζί με τους Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη.
Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου 2011. Με επόμενο ραντεβού στο τέταρτο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μάντσεστερ και τελική κατάληξη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας, το οποίο θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Ολλανδία. Η αποστολή της εθνικής ομάδας: Γιάννης Καρυπίδης (προπονητής), Μιχάλης Φαραντάκης (μηχανικός), Γιάννης Ταμουρίδης (ΠΑΟΚ), Χρήστος Βολικάκης (Π.Ο.Η.ΚΑΣΤΡΟ), Ζαφείρης Βολικάκης (Π.Ο.Η.ΚΑΣΤΡΟ), Ηλίας Κουρτέλης (Α.Σ.ΒΟΛΟΥ ΑΚΡΑΤΟΣ) (αθλητές).
πηγή: http://podilatakias.gr/blog/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr