Αυλαία για για τον 18ο Ποδηλατικό γύρο Ελλαδος στην Αθήνα!


Η συναρπαστική περιπέτεια των πέντε ημερών του 18ου Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας –Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλατεία Κοτζιά στο Δημαρχείο της Αθήνας με 78 ποδηλάτες να τερματίζουν καταπονημένοι αλλά και ικανοποιημένοι από την αγωνιστική προσπάθεια το 5ο και τελευταίο ετάπ από την Κόρινθο στην Αθήνα απόστασης 105 χλμ.
Μεγάλος νικητής του Γύρου ήταν όπως είχε διαφανεί από τη χθεσινή ημέρα ο 32χρονος Σλοβένος Ρόμπερτ Βρέτσερ της TEAM VORALBERG με συνολικό χρόνο 16 ώρες 40.54
Ο Ντάβιντε Ρεμπελίν της MERIDIANA (ασημένιο Ολυμπιακό μετάλιο στο Πεκίνο το 2008) ήταν δεύτερος με τρία δευτερόλεπτα διαφορά, και ο Γιάννης Ταμουρίδης τρίτος με 56 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ομάδα του Βρέτσερ έχει λάβει μέρος τρείς φορές στο Γύρο Ελλάδας (2002,2003, 2012) και έχει κερδίσει με διαφορετικούς αθλητές και τις τρείς διοργανώσεις. Μάλιστα το 2003 νικητής ήταν ο πρωταθλητής Βασίλης Αναστόπουλος, ο μοναδικός Έλληνας που έχει κερδίσει το Διεθνή Γύρο Ελλάδας.
Νικητής του ετάπ Κόρινθος -Αθήνα αναδείχθηκε ο Ιταλός Ενρίκο Ρόσι της Meridiana Kamen Team με χρόνο 2.14 41. Με τον ίδιο χρόνο τερμάτισε δεύτερος ο Ισπανός Χοακίν Σομπρίνο της SP Tableware ενώ τρίτος ήταν ο Χάρης Καστραντάς της GIOS-DEYSER LEON KASTRO
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ
Γύρω από τα πρόσωπα του Γιάννη Ταμουρίδη και του Περικλή Ηλία καθώς και της ομάδας τους την SP TABLEWARE κινήθηκε ο επίπονος αγώνας των 700 χλμ.
Ο 32χρονος πρωταθλητής του ΠΑΟΚ με τις εκατοντάδες νίκες σε γύρους και μεγάλη ελπίδα της Ελληνικής ποδηλασίας για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς του Λονδίνου κατέλαβε την τρίτη θέση σε ένα αγώνα που όπως ο ίδιος είχε προβλέψει έμελλε να κριθεί από το πρώτο κιόλας ετάπ.
Με το ταλέντο και την εμπειρία του ο Ταμουρίδης ήταν ο φυσικός αρχηγός της ομάδας και μοιραία οι διεκδικητές του Γύρου είχαν στραμμένη την προσοχή επάνω του.
Ο Περικλής Ηλίας έφθασε για άλλη μια φορά σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και ήταν το καλό χαρτί της ομάδας δίνοντας λύσεις όπου έπρεπε ενώ κέρδισε και το 3ο ετάπ της Μεθώνης.
Ο Γιάννης Ταμουρίδης ήταν και ο νικητής των σπριντ ανάβασης με δεύτερο τον συναθλητή του στην SP Tableware Ουκρανό Αρτεμ Τόπτσανιουκ, και τρίτο τον Ιταλό Αλμπέρτο Ντι Λορέντζο της Meridiana
Σπουδαία μηνύματα για το μέλλον έστειλαν οι νέοι ποδηλάτες, και κυρίως οι Χάρης Καστραντάς και Γιώργος Μπούγλας οι οποίοι μονοπώλησαν την πρώτη θέση της γενικής κάτω των 23 με τον πρώτο να κατακτά τη λευκή φανέλα του νικητή.
ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ολοι οι ξένοι συμμετέχοντες, αγωνιζόμενοι, προπονητές, τεχνικοί είχαν μόνο λόγια θαυμασμού για τις αγωνιστικές και περιηγητικές ημέρες που έζησαν στη χώρα μας ενώ στα σχόλια τους αποθέωναν το φυσικό τοπίο της Ελλάδας και τις μαγευτικές ομορφιές της Πελοποννήσου με τις εναλλαγές των διαδρομών σε βουνό και θάλασσα.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ
Μετά τον τερματισμό πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό Αθηναϊκό ξενοδοχείο δεξίωση στην οποία απονεμήθηκαν τα έπαθλα στους νικητές του 18ΟΥ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου.
Στο τραπέζι των επισήμων κάθονταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ.Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (χρυσού χορηγού του Γύρου Ελλάδας) κ. Κλέων Παπαδόπουλος, η κ.Ευθυμία Χαλάτση μέλος του Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ (μεγάλου χορηγού του Γύρου Ελλάδας),ο κ. Γιώργος Καλούδης διευθυντής του φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα» του Ε.Ο.Τ, ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος αναπληρωτής γεν. διευθυντής Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου , η κ. Βιβή Σιδέρη διευθύντρια δημοσίων Σχέσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και η κ. Δώρα Γιαννακάκη διευθύντρια επικοινωνίας του ΣΚΑΙ .
Το παρών έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός , ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φαρμάκης, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ κ. Ανδρέας Κορδολαίμης και ο σύμβουλος του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Γρηγόρης Ντάσκας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ρόμπερτ Βρέτσερ, Νικητής 18ου Διεθνή Γύρου Ελλάδας
«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου στην ομάδα για τη βοήθειά τους. Στο πρώτο ετάπ δεν είχαμε σχεδιάσει να πάρω εγώ τη φανέλα. Αφού την κέρδισα , η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλεία τις τέσσερις υπόλοιπες ημέρες κάνοντας κοντρόλ του αγώνα και προσέχοντας την SP TABLEWARE που διεκδικούσε τη νίκη. Ηταν η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, εντυπωσιάστηκα από τα όμορφα βουνά αλλά και οι διαδρομές ήταν υπέροχες. Θα ήθελα πολύ να ξανατρέξω στη χώρα σας».
Γιάννης Ταμουρίδης
«Για μας ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το Γύρο. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Κάθε μέρα είχαμε δικό μας αθλητή στο βάθρο . Εχουμε την τρίτη στη γενική, την πρώτη στην ομαδική, έχουμε κερδίσει το σπριντ ανάβασης. Τι άλλο να περιμένουμε από μια ομάδα μόλις τριών χρόνων που ανταγωνίζεται ομάδες του εξωτερικού με μεγάλη παράδοση ,κορυφαία ονόματα, και τεράστια μπάτζετ.
Είμαι ευχαριστημένος με το επίπεδο όλων των Ελλήνων αθλητών, αφού εκτός από τις δύο επαγγελματικές ομάδες και οι άλλες δύο εθνικές ομάδες με νέους αθλητές στάθηκαν αντάξιες των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα.
Η προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει ήδη ξεκινήσει. Θα συνεχίσω στους δύο μήνες που απομένουν χωρίς διακοπή με συμμετοχή σε 3-4 γύρους ακόμη, και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με στόχο να ανεβάζω σταδιακά τα επίπεδα απόδοσης.
Τρέχοντας σε όλο τον κόσμο 6-7 γύρους το χρόνο τα τελευταία 15 χρόνια, θέλω να τονίσω ότι δεν έχω ξανατρέξει σε ωραιότερο γύρο από άποψη τοπίου και φυσικής ομορφιάς. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να το προβάλλουμε. Μόνο η ποδηλασία μπορεί να δώσει την ευκαιρία για μόνιμη και διαρκή τουριστική προβολή της χώρας μας διεθνώς.»
Περικλής Ηλίας
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι σε όλη την ομάδα, Κατακτήσαμε την τρίτη θέση της γενικής με το Γιάννη Ταμουρίδη , κέρδισα ένα ετάπ, οι συναθλητές μου τα πήγαν και αυτοί περίφημα. Ηταν μια σημαντική επιτυχία για όλους. Για μένα ο Γύρος ήταν και μέρος της προετοιμασίας μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από εδώ και στο εξής η δουλειά θα γίνεται σε πιο εντατικούς ρυθμούς, πιο σκληρή προπόνηση και ελπίζω στις 12 Αυγούστου να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Γύρος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, και οι ξένοι συναθλητές μου μετά από κάθε ετάπ, έτρεχαν στη θάλασσα για να απολαύσουν τον ήλιο και τα τοπία. Ηταν ξετρελαμένοι γιατί στις χώρες τους δεν έχουν την τύχη να βλέπουν τοπία τέτοιας ομορφιάς. Για μένα ήταν από τους πιο όμορφους γύρους που έχω τρέξει».
Χάρης Καστραντάς, νικητής γενικής ατομικής κάτω των 23
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι και εγώ προσωπικά. Μαζί με το Γιώργο Μπούγλα αλλάζαμε την πρώτη θέση της γενικής ατομικής κάτω των 23 και στο τέλος κατάφερα να κρατήσω εγώ τη φανέλα. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, και αυτό το βγάλαμε σε ένα αγών με υψηλό επίπεδο και συναγωνισμό με ποδηλάτες πρωταθλητές από Σερβία, Ουγγαρία. Φανήκαμε νομίζω αντάξιοί τους και στο τέλος τους κερδίσαμε».
Κλέων Παπαδόπουλος, πρόεδρος Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
«Ο Γιάννης Ταμουρίδης και ο Περικλής Ηλίας δύο από τους αθλητές που στηρίζει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν πρωταγωνιστές στο Γύρο Ελλάδας και έδειξαν το ταλέντο και τη δυναμική που τους διακρίνει ενώ θα συμμετάσχουν με προσδοκία διάκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γύρος της Ελλάδας είναι σπουδαία διοργάνωση η οποία τονώνει την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό ιδίως σε μια δύσκολη τουριστική περίοδο όπως αυτή που έρχεται και ελπίζουμε ότι θα έχει πολλαπλά οφέλη».
Θανάσης Τερζής, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας
«Ο 18ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας ολοκληρώθηκε με άψογο τρόπο και ανέδειξε αγωνιστικά τους Ελληνες αθλητές Γιάννη Ταμουρίδη και Περικλή Ηλία που θα μας εκπροσωπήσουν με πολλές ελπίδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Παράλληλα ξεχώρισε και το νέο αίμα της ποδηλασίας με τους Χάρη Καστραντά που κέρδισε την κατηγορία κάτω των 234 και το Γιώργο Μπούγλα. Η Ελληνική ποδηλασία βαδίζει μπροστά δυναμικά παρά τις δυσκολίες. Ο γύρος της Ελλάδας μετά και την εφετινή του επιτυχία αποδεικνύει κάθε χρόνο πόσο σημαντική διοργάνωση είναι για την διεθνή προβολή της χώρας μας στον τουρισμό και τον πολιτισμό της. Πρέπει να διαφυλαχθεί και να αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο».
Αποτελέσματα 5ου ετάπ:
1 ROSSI Enrico MERIDIANA KAMEN TEAM 2.14.41
2 SOBRINO Joaquin SP TABLEWARE CYCLING TEAM 2.14.41
3 KASTRANTAS Charalampos * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2.14.41
4 TZORTZAKIS Polychronis HELLAS NATIONAL TEAM 2.14.41
5 DER Zsolt SERBIA NATIONAL TEAM 2.14.41
6 KAL Mirac TURKEY NATIONAL TEAM 2.14.41
7 REBELLIN David MERIDIANA KAMEN TEAM 2.14.41
8 KRATOCHVILA Jakub ABRO GERBRUDER WEISS 2.14.41
9 BLAGOJEVIC Svetislav * BSK BANYALUKA 2.14.41
10 BOUGLAS Georgios * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2.14.41
11 TAMOURIDIS Ioannis SP TABLEWARE CYCLING TEAM 2.14.42
12 BOUGLAS Apostolos GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2.14.42
13 BALINSKI Pavlin HEMUS 1896 TROYAN 2.14.42
14 BREEMES Stefan TEAM WILTON/UWTC 2.14.42
15 FEIZT Dirk * TEAM ROADSIGN-BROTHERS 2.14.42
16 IMMING Bram * CICLI BASSO VICENZA 2.14.42
17 CHABANE Redouane VELO CLUB SOVAC 2.14.42
18 BRAICO Alexandr TUSNAD CYCLING TEAM 2.14.42
19 SMELCEROVIC Goran BSK BANYALUKA 2.14.42
20 GERGANOV Evgeni TUSNAD CYCLING TEAM 2.14.42
21 VRECER Robert TEAM VORALBERG 2.14.42
22 GUARDIOLA TORA Salvador GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2.14.42
23 CESARO Roberto MERIDIANA KAMEN TEAM 2.14.42
24 ILIAS Periklis SP TABLEWARE CYCLING TEAM 2.14.42
25 HRINKOW Dominik TEAM VORALBERG 2.14.42
26 AKDILEK Ahmet TURKEY NATIONAL TEAM 2.14.42
27 GKAZONIS Petros * TEAM OPAP 2.14.42
28 VAN RUITENBEEK Malaya CCN EUROPE 2.14.42
29 JOVANOVIC Nebojsa SERBIA NATIONAL TEAM 2.14.42
30 CHABANE Hichem VELO CLUB SOVAC 2.14.42
31 BAKIRCI Nazim TURKEY NATIONAL TEAM 2.14.42
32 SIMANTIRAKIS Vasileios SP TABLEWARE CYCLING TEAM 2.14.42
33 IOANNIDIS Nikolaos * TEAM OPAP 2.14.42
34 MARIC Dejan * SERBIA NATIONAL TEAM 2.14.42
35 EDMULLER Benjamin ABRO GERBRUDER WEISS 2.14.42
36 KOZOMARA Nikola * SERBIA NATIONAL TEAM 2.14.42
37 HEATH William * CCN EUROPE 2.14.42
38 BOUREZA Abderrahmane VELO CLUB SOVAC 2.14.42
39 TSOPOUROGLOY Vasileios * TEAM OPAP 2.14.42
40 HARMANCI Fatih TURKEY NATIONAL TEAM 2.14.42
41 SPASIC Dragan HEMUS 1896 TROYAN 2.14.42
42 TOPCHANYUK Artem SP TABLEWARE CYCLING TEAM 2.14.42
43 ROVIRA POUS Jaume GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2.14.422
44 LECHNER Petr ABRO GERBRUDER WEISS 2.14.42
45 SPANOPOULOS Iaonnis * TEAM OPAP 2.14.42
46 DURAGER Alexander ABRO GERBRUDER WEISS 2.14.42
47 RAMMLER Julian TEAM ROADSIGN-BROTHERS 2.14.42
48 GIALLORENZO Mariano MERIDIANA KAMEN TEAM 2.14.42
49 DI LORENZO Alberto MERIDIANA KAMEN TEAM 2.14.42
50 KOURMPETIS Anastasios HELLAS NATIONAL TEAM 2.14.42
51 NEILAS Georgios HELLAS NATIONAL TEAM 2.14.42
52 KUCUKBAY Kemal TURKEY NATIONAL TEAM 2.14.42
53 CSICSAKY Tamas TUSNAD CYCLING TEAM 2.14.42
54 BOURGEOIS Guillaume TEAM VORALBERG 2.14.42
55 MARAVELAKIS Iaonnis TEAM OPAP 2.14.42
56 MANDEMAKERS Maarten CICLI BASSO VICENZA 2.14.42
57 DE GRAAFF Boudewijn TEAM WILTON/UWTC 2.14.42
58 KOOIJMANS Ruud CICLI BASSO VICENZA 2.14.42
59 KAUTZ Kai TEAM ROADSIGN-BROTHERS 2.14.42
60 CHALKIOPOULOS Pavlos TEAM OPAP 2.14.42
61 STANKOVIC Marko SERBIA NATIONAL TEAM 2.14.42
62 KASTELIJN Kenny * CICLI BASSO VICENZA 2.14.42
63 MARCELIS Tom CICLI BASSO VICENZA 2.14.42
64 PAPADEROS Alexandros * HELLAS NATIONAL TEAM 2.14.42
65 DRAKAKIS Ioannis HELLAS NATIONAL TEAM 2.14.42
66 EFSTATHIOU Konstantinos * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2.14.42
67 NOVAK Carol Eduard TUSNAD CYCLING TEAM 2.15.10
68 WEISSINGER Rene TEAM VORALBERG 2.15.10
69 VAN DER SteegTijl CCN EUROPE 2.15.16
70 DIMOV Plamen HEMUS 1896 TROYAN 2.15.22
71 VAN DE POL Martin * TEAM WILTON/UWTC 2.15.34
72 STEVANOVIC Djordje * SERBIA NATIONAL TEAM 2.15.34
73 JENNY Tobias TEAM VORALBERG 2.15.49
74 KARATZIOS Georgios * SP TABLEWARE CYCLING TEAM 2.15.49
75 OUSSOREN Olaf * TEAM WILTON/UWTC 2.15.52
76 HADJBOUZIT Karim * VELO CLUB SOVAC 2.16.54
77 VAN KATWIJK Ferdi CICLI BASSO VICENZA 2.17.14
78 CIOBAN Sergiu TUSNAD CYCLING TEAM 2.17.14

Γενική Κατάταξη:
1 VRECER Robert TEAM VORALBERG 16.40.54
2 REBELLIN David MERIDIANA KAMEN TEAM 3
3 TAMOURIDIS Ioannis SP TABLEWARE CYCLING TEAM 56
4 DER Zsolt SERBIA NATIONAL TEAM 3.07
5 KRATOCHVILA Jakub ABRO GERBRUDER WEISS 3.07
6 VAN RUITENBEEK Malaya CCN EUROPE 3.08
7 ILIAS Periklis SP TABLEWARE CYCLING TEAM 4.04
8 CHABANE Hichem VELO CLUB SOVAC 4.57
9 JOVANOVIC Nebojsa SERBIA NATIONAL TEAM 4.58
10 GUARDIOLA TORA Salvador GIOS-DEYSER LEON KASTRO 5.18
11 AKDILEK Ahmet TURKEY NATIONAL TEAM 5.30
12 TOPCHANYUK Artem SP TABLEWARE CYCLING TEAM 6.16
13 ROVIRA POUS Jaume GIOS-DEYSER LEON KASTRO 6.16
14 ROSSI Enrico MERIDIANA KAMEN TEAM 6.21
15 KASTRANTAS Charalampos * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 6.25
16 CESARO Roberto MERIDIANA KAMEN TEAM 6.28
17 KAL Mirac TURKEY NATIONAL TEAM 6.29
18 BOUGLAS Georgios * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 6.29
19 BRAICO Alexandr TUSNAD CYCLING TEAM 6.30
20 GKAZONIS Petros * TEAM OPAP 6.36
21 IOANNIDIS Nikolaos * TEAM OPAP 6.36
22 DI LORENZO Alberto MERIDIANA KAMEN TEAM 6.46
23 HARMANCI Fatih TURKEY NATIONAL TEAM 6.46
24 KOURMPETIS Anastasios HELLAS NATIONAL TEAM 6.46
25 GIALLORENZO Mariano MERIDIANA KAMEN TEAM 7.07
26 BLAGOJEVIC Svetislav * BSK BANYALUKA 8.32
27 BOURGEOIS Guillaume TEAM VORALBERG 8.39
28 KARATZIOS Georgios * SP TABLEWARE CYCLING TEAM 9.40
29 SOBRINO Joaquin SP TABLEWARE CYCLING TEAM 11.13
30 SIMANTIRAKIS Vasileios SP TABLEWARE CYCLING TEAM 11.26
31 SPANOPOULOS Iaonnis * TEAM OPAP 11.26
32 BALINSKI Pavlin HEMUS 1896 TROYAN 11.26
33 SMELCEROVIC Goran BSK BANYALUKA 11.26
34 KASTELIJN Kenny * CICLI BASSO VICENZA 11.26
35 SPASIC Dragan HEMUS 1896 TROYAN 11.26
36 BOUREZA Abderrahmane VELO CLUB SOVAC 14.06
37 GERGANOV Evgeni TUSNAD CYCLING TEAM 14.41
38 HADJBOUZIT Karim * VELO CLUB SOVAC 14.54
39 BOUGLAS Apostolos GIOS-DEYSER LEON KASTRO 15.41
40 CSICSAKY Tamas TUSNAD CYCLING TEAM 16.50
41 BREEMES Stefan TEAM WILTON/UWTC 19.16
42 CHALKIOPOULOS Pavlos TEAM OPAP 19.25
43 EDMULLER Benjamin ABRO GERBRUDER WEISS 19.29
44 BAKIRCI Nazim TURKEY NATIONAL TEAM 21.49
45 CIOBAN Sergiu TUSNAD CYCLING TEAM 22.46
46 IMMING Bram * CICLI BASSO VICENZA 26.28
47 KOOIJMANS Ruud CICLI BASSO VICENZA 28.13
48 TZORTZAKIS Polychronis HELLAS NATIONAL TEAM 28.18
49 OUSSOREN Olaf * TEAM WILTON/UWTC 28.53
50 KUCUKBAY Kemal TURKEY NATIONAL TEAM 30.03
51 STANKOVIC Marko SERBIA NATIONAL TEAM 31.05
52 STEVANOVIC Djordje * SERBIA NATIONAL TEAM 31.46
53 DIMOV Plamen HEMUS 1896 TROYAN 33.30
54 LECHNER Petr ABRO GERBRUDER WEISS 35.24
55 DRAKAKIS Ioannis HELLAS NATIONAL TEAM 36.04
56 CHABANE Redouane VELO CLUB SOVAC 37.11
57 NOVAK Carol Eduard TUSNAD CYCLING TEAM 37.47
58 MARIC Dejan * SERBIA NATIONAL TEAM 38.09
59 WEISSINGER Rene TEAM VORALBERG 39.17
60 RAMMLER Julian TEAM ROADSIGN-BROTHERS 41.38
61 DURAGER Alexander ABRO GERBRUDER WEISS 41.53
62 PAPADEROS Alexandros * HELLAS NATIONAL TEAM 42.34
63 DE GRAAFF Boudewijn TEAM WILTON/UWTC 42.52
64 HRINKOW Dominik TEAM VORALBERG 43.52
65 HEATH William * CCN EUROPE 44.46
66 MARCELIS Tom CICLI BASSO VICENZA 44.58
67 MANDEMAKERS Maarten CICLI BASSO VICENZA 45.01
68 FEIZT Dirk * TEAM ROADSIGN-BROTHERS 46.57
69 KOZOMARA Nikola * SERBIA NATIONAL TEAM 49.46
70 MARAVELAKIS Iaonnis TEAM OPAP 54.51
71 TSOPOUROGLOY Vasileios * TEAM OPAP 57.22
72 NEILAS Georgios HELLAS NATIONAL TEAM 58.20
73 JENNY Tobias TEAM VORALBERG 58.29
74 EFSTATHIOU Konstantinos * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 59.14
75 VAN DER SteegTijl CCN EUROPE 59.20
76 KAUTZ Kai TEAM ROADSIGN-BROTHERS 59.38
77 VAN DE POL Martin * TEAM WILTON/UWTC 1.00.30
78 VAN KATWIJK Ferdi CICLI BASSO VICENZA 1.10.58

Γενική Κατάταξη Ομάδων:
1 SP TABLEWARE CYCLING TEAM 50.14.09 0
2 MERIDIANA KAMEN TEAM 50.14.13 4
3 GIOS-DEYSER LEON KASTRO 50.20.44 6.35
4 TURKEY NATIONAL TEAM 50.21.27 7.18
5 VELO CLUB SOVAC 50.27.01 12.52
6 TUSNAD CYCLING TEAM 50.27.14 13.05
7 TEAM OPAP 50.27.20 13.11
8 SERBIA NATIONAL TEAM 50.28.13 14.04
9 TEAM VORALBERG 50.46.22 32.13
10 HEMUS 1896 TROYAN 50.59.04 44.55
11 ABRO GERBRUDER WEISS 51.00.42 46.33
12 HELLAS NATIONAL TEAM 51.01.22 47.13
13 CICLI BASSO VICENZA 51.07.40 53.31
14 TEAM WILTON/UWTC 51.29.00 1.14.51
15 CCN EUROPE 51.49.56 1.35.47
16 TEAM ROADSIGN-BROTHERS 52.30.55 2.16.46

Κατάταξη Σπριντ Ευθείας:
1 KAL Mirac TURKEY NATIONAL TEAM 10
2 EDMULLER Benjamin ABRO GERBRUDER WEISS 7
3 ROSSI Enrico MERIDIANA KAMEN TEAM 6
4 VRECER Robert TEAM VORALBERG 5
5 KRATOCHVILA Jakub ABRO GERBRUDER WEISS 5
6 ILIAS Periklis SP TABLEWARE CYCLING 4
7 CESARO Roberto MERIDIANA KAMEN TEAM 4
8 DI LORENZO Alberto MERIDIANA KAMEN TEAM 4
9 CIOBAN Sergiu TUSNAD CYCLING TEAM 4
10 TZORTZAKIS Polychronis HELLAS NATIONAL TEAM 4
11 TOPCHANYUK Artem SP TABLEWARE CYCLING 46
12 JOVANOVIC Nebojsa SERBIA NATIONAL TEAM 3
13 REBELLIN David MERIDIANA KAMEN TEAM 2
14 CHABANE Hichem VELO CLUB SOVAC 2
15 GUARDIOLA TORA Salvador GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2
16 SOBRINO Joaquin SP TABLEWARE CYCLING 2
17 SMELCEROVIC Goran BSK BANYALUKA 2
18 BOUGLAS Apostolos GIOS-DEYSER LEON KASTRO 2
19 STEVANOVIC Djordje * SERBIA NATIONAL TEAM 2
20 TAMOURIDIS Ioannis SP TABLEWARE CYCLING 1
21 VAN RUITENBEEK Malaya CCN EUROPE 1
22 KASTRANTAS Charalampos * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 1
23 LECHNER Petr ABRO GERBRUDER WEISS 1

Κατάταξη Σπριντ Ανηφόρας:
1 TAMOURIDIS Ioannis SP TABLEWARE CYCLING 23
2 TOPCHANYUK Artem SP TABLEWARE CYCLING 21
3 DI LORENZO Alberto MERIDIANA KAMEN TEAM 15
4 VRECER Robert TEAM VORALBERG 7
5 REBELLIN David MERIDIANA KAMEN TEAM 7
6 CESARO Roberto MERIDIANA KAMEN TEAM 7
7 CHABANE Hichem VELO CLUB SOVAC 6
8 KAL Mirac TURKEY NATIONAL TEAM 5
9 ILIAS Periklis SP TABLEWARE CYCLING 3
10 BRAICO Alexandr TUSNAD CYCLING TEAM 3
11 KRATOCHVILA Jakub ABRO GERBRUDER WEISS 1

Κατάταξη Νέων:
1 KASTRANTAS Charalampos * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 16.47.19 46
2 BOUGLAS Georgios * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 4 55
3 GKAZONIS Petros * TEAM OPAP 11 112
4 IOANNIDIS Nikolaos * TEAM OPAP 11 172
5 BLAGOJEVIC Svetislav * BSK BANYALUKA 2.07 92
6 KARATZIOS Georgios * SP TABLEWARE CYCLING TEAM 3.15 146
7 SPANOPOULOS Iaonnis * TEAM OPAP 5.01 144
8 KASTELIJN Kenny * CICLI BASSO VICENZA 5.01 180
9 HADJBOUZIT Karim * VELO CLUB SOVAC 8.29 256
10 IMMING Bram * CICLI BASSO VICENZA 20.03 183
11 OUSSOREN Olaf * TEAM WILTON/UWTC 22.28 292
12 STEVANOVIC Djordje * SERBIA NATIONAL TEAM 25.21 296
13 MARIC Dejan * SERBIA NATIONAL TEAM 31.44 241
14 PAPADEROS Alexandros * HELLAS NATIONAL TEAM 36.09 292
15 HEATH William * CCN EUROPE 38.21 272
16 FEIZT Dirk * TEAM ROADSIGN-BROTHERS 40.32 234
17 KOZOMARA Nikola * SERBIA NATIONAL TEAM 43.21 291
18 TSOPOUROGLOY Vasileios * TEAM OPAP 50.57 308
19 EFSTATHIOU Konstantinos * GIOS-DEYSER LEON KASTRO 52.49 353
20 VAN DE POL Martin * TEAM WILTON/UWTC 54.05 332

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr