Απο τον Βράχο της Περίσσας στην ΒλυχάδαΟ Αθλητικός ποδηλατικός όμιλος Σαντορίνης (Α.Π.Ο.Σ) , καλεί όλα τα μέλη του και τους ποδηλάτες της Σαντορίνης την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16,30μμ στον Βράχο της Περίσσας, για μια ακόμη ποδηλατοβόλτα έως την Βλυχάδα.
Μετά από την επιτυχημένη προηγούμενη συγκέντρωσή μας στο Καμάρι, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι που μας ρωτούσαν για μια ακόμη Ποδηλατοβόλτα.
Επειδή η  διαδρομή είναι αρκετά εύκολη θα μπορούν να συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι ,πάντα με την απαραίτητη συνοδεία των γονέων τους.
Μην ξεχνάμε το κράνος και το παγούρι με το νερό μας.
Η διαδρομή υπάρχει στην ιστοσελίδα μας με τον αριθμό 9.
Η συγκεκριμένη διαδρομή παρουσιάζει και αρχαιολογικό ενδιαφέρον μια και περνά δίπλα από την αρχαία Ελευσίνα της Σαντορίνης τόπος ενταφιασμού των αρχαίων. Θα ήταν ότι καλύτερο για την ανάδειξη της περιοχής η δημιουργία ποδηλατικής ξενάγησης δίπλα από τον βράχο του Εξωμήτη. 
 Ο Α.Π.Ο.Σ ελπίζει κάποια μέρα να γίνει ένας ποδηλατόδρομος στην συγκεκριμένη διαδρομή, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους ποδηλάτες ξένους και ντόπιους.
Οι ποδηλατόδρομοι έχουν ως στόχο να εγγυηθούν ότι ασφαλείς κατάλληλες και καλοσχεδιασμένες ανέσεις προσφέρονται στους ποδηλατιστές. Η ολοκλήρωση αυτών των ποδηλατοδρόμων  επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν ποδήλατο για προσωπικά ταξιδάκια μικρών αποστάσεων, για εργασία και για κοινωνικά ταξιδάκια αναψυχής στην φύση η την ανάδειξη αρχαιολογικών τόπων.
Νταβαρίνος Κωνσταντίνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr