Η Εθνική ομάδα πίστας ποδηλασίας στην Κολομβία.

Η Κολομβία είναι ο επόμενος «μεγάλος» σταθμός για την εθνική ομάδα πίστας ποδηλασίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συμμετάσχει στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών-γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2010.Επικεφαλής της αποστολής είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος. Στο Κάλι η ελληνική αποστολή καλείται να αποδείξει την ανοδική πορεία της τα τελευταία χρόνια και την πρόοδο που έχει σημειώσει η ποδηλασία στη χώρα μας.
Η πολύ καλή εμφάνιση του Χρήστου Βολικάκη στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο στης Μελβούρνης, αποτελεί οδηγό για τους υπόλοιπους ποδηλάτες, οι οποίοι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφενός και την άρτια προετοιμασία αφετέρου, θα συμμετάσχουν σ’ αυτό το μεγάλο γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Βολικάκης στο κέιριν κατέλαβε την τέταρτη θέση στην Αυστραλία και θέλει ν’ ανέβει επίπεδο και να κερδίσει αυτό που έχασε στις λεπτομέρειες, στην πρεμιέρα των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Στόχος του Έλληνα πρωταθλητή μια θέση στο βάθρο. Μεγάλες προσδοκίες για την παρουσία τους στην Κολομβία, υπάρχουν και από τους Ζαφείρη Βολικάκη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Δημήτρη Πολυδωρόπουλο, Δημήτρη Χαϊδεμενάκη και Χαράλαμπο Καστραντά.

Η γυναικεία παρουσία της ελληνικής αποστολής Ελευθερία Κανδυλάκη, αναμένεται να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από τον υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Μηχανικός της εθνικής ομάδας είναι ο Μιχάλης Ταμανάκιας. Πέρυσι στις 11 Δεκεμβρίου 2009 στο Κάλι της Κολομβίας, ο Γιάννης Ταμουρίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους πόντους και για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής ποδηλασίας, πήρε τη φανέλα του πρωτοπόρου της γενικής κατάταξης.
Η αποστολή της εθνικής ομάδας: Λάμπρος Βασιλόπουλος (ομοσπονδιακός προπονητής), Μιχάλης Ταμανάκιας (μηχανικός), Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Δημήτρης Πολυδωρόπουλος, Δημήτρης Χαϊδεμενάκης, Χαράλαμπος Καστραντάς, Χρήστος Βολικάκης, Ζαφείρης Βολικάκης (αθλητές), Ελευθερία Κανδυλάκη (αθλήτρια).Η αποστολή της εθνικής ομάδας αναχωρεί σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2010 για το Κάλι και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr