Ολοκλήρωση 1ης Ποδηλατικής συνάντησης στην Σαντορίνη

Ολοκληρώθηκε  σήμερα 14/11/2010 στην Σαντορίνη με μεγάλη επιτυχία και κόντρα στις προβλέψεις τη ΕΜΥ για τον καιρό ,η 1η Ποδηλατική Συνάντηση της Σαντορίνης.
Ένα νέο άθλημα αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά στο νησί και  σύντομα η Σαντορίνη ελπίζουμε να γίνει πόλος έλξης για ποδηλάτες απ  όλο τον κόσμο.
Η συνάντηση ξεκίνησε από το Καμάρι και ακολουθώντας τον δρόμο του αεροδρομίου Μεσαριάς η παρέα μας έφτασε στα Φηρά και στην Μητρόπολη των Φηρών.
Έπειτα πήραμε τη ευθεία των Φηρών και μέσα από τα στενά αλλά γραφικά δρομάκια της  Μεσαριάς φτάσαμε στον δρόμο της επιστροφής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας τους Ποδηλάτες που μένουν  στην  Σαντορίνη και ιδιαιτέρως τον Βασίλη και τον γιό του Λευτέρη που έκαναν την τηλεοπτική καταγραφή του γεγονότος .
Σύντομα ΤΟ VIDEO θα το δημοσιεύσουμε στο διαδίκτυο.
Σε λίγο καιρό θα γίνει ανάρτηση του προγράμματος για νέες ποδηλατικές συναντήσεις.  





















1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΕΞΩΒΕΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΤΡΟΧΗ ΠΟΔΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.
    Φουντούλης Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ετικέτες

Διάφορα Ποδηλασία Santorini Τεχνολογία Ταξίδια AUSTRALIA Πάρος EUROPE Υγεία Ηλεκτρικό Ποδήλατο Ποδηλατικός Τουρισμός BIKE FESTIVAL Ελλάδα Κατασκευές ποδηλάτων Κοινόχρηστα ποδήλατα Οδήγηση Οικολογία Ποδηλατάδα Συμβουλές 1ο Athens Criterium 23 Γύρος Αθήνας Africa Bikehotels COCO MAT Dervla Murphy Electric Bike Elekronio European Commission Eurovelo From Japan to England GeoOrbital Greece Greece - Australia ITALIA KOSMOS News Penny Marathon Pinarello Bike Railbiking Ski Bike The Cyclist association of Santorini Thira Thirasia Training in Greece WWF Zagori Αγώνες Ανθρώπινες Ιστορίες Αστυνομικοί ποδηλάτες Ασφάλεια Ασφάλεια ποδηλάτη! Βολικάκης ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΣ Γύρος Γαλλίας Διακοπές με ποδήλατο! Διατροφή ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Ειδήσεις Ελληνικό ποδήλατο! Επίσκεψη ποδητατών στην Σαντορίνη Εφαρμογές Ινδία-Σουηδία!! Ιστορία Κάψε Θερμίδες! Κατασκευή ποδηλάτου Νέος Νόμος Νορβηγία! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο Γύρος του κόσμου Οικογένεια ΠΑΡΑΞΕΝΑ Παρουσίαση Ποδήλατο Ποδηλατόδρομοι. Πολιτισμός Προστιμα! ΡΟΔΟΣ Ρεκόρ ποδηλάτου Σέλα! Σίκινος Σουμελά Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Στέλιος Βάσκος Σχεδιασμός ποδηλατόδρομου Σύρος ΤΡΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΛΤΑ Ταξίδι με ποδήλατο Το ποδήλατο του πρωθυπουργού Το ποδηλατο στο εξωτερικό Τουρισμός στην Ελλάδα Φλόγα Χρήστος Βολικάκης Ψυχολογία
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια, είτε με σχετικό υλικό, είτε με οτιδήποτε άλλο, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μαςcyclingsantorini@yahoo.gr